Massage Wezep


    <<   Over ons
Mijn naam is Annemieke Maas en ik ben Sport- en Wellnessmasseuse en Schoonheidsspecialiste. Bij mij kun je terecht voor een gezichtsbehandeling, zowel huid verbeterend als ontspannend en voor een sport- of ontspanningsmassage.

Mijn passie voor het masseren is ontstaan tijdens het volgen van de opleiding tot schoonheidsspecialist. De ontspanningsmassage is een onderdeel van deze opleiding. Het was iets wat helemaal bij mij paste. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk begonnen aan de opleiding tot sportmasseuse. Deze heb ik succesvol afgerond. In de jaren daarna heb ik diverse massage cursussen gevolgd om mijn expertise in het vakgebied uit te breiden.
plaatje, rond title=

Ik vind het fijn om een moment aan te kunnen bieden waarin je je even helemaal kan ontspannen of waarbij er aan je lichaam wordt gewerkt (sportmassage). Bij beide kies je ervoor goed voor je lichaam te zorgen!


In de tijd waarin we nu leven gaat het vooral om snelheid en prestatie. Gezien de groei in ziektebeelden en de stijging van het aantal mensen met een burn out, lijkt het huidige tempo van de samenleving niet direct gezond voor ons te zijn. Iets dat we zelf kunnen doen, is momenten van rust creëren. Dit kan op verschillende manieren; de natuur in, ontspanningsoefeningen doen of een hobby beoefenen. Regelmatig een ontspanningsmassage nemen is ook een goede manier om weer rust te ervaren in je lichaam.

Door rustmomenten te nemen, kan jij je lichaam oefenen om zich te ontspannen. Dit zal sneller en beter gaan, zodat het een gewoonte voor je wordt en je het meer en meer gaat toepassen in je dagelijkse leven. Degenen die hier al bewust mee bezig zijn, weten hoe een massage hier positief aan kan bijdragen.

Van harte welkom om voor jouw lichaam te zorgen!

Annemieke